Transkønnet info bog

Denne udgave af Transkønnet informationer er fjernet. Der er sket en del ændringer i den senere tid. De vigtigste informationer kan findes på http://gender-pioneers.dk.
Ønsker du en kopi af denne her nuværende bog så skriv til mig om hvorfor du ønsker den, så sender jeg den på mail til dig som pdf fil. emj@emj-forlaget.dk
Vi er i gang med udarbejdelse af en ny udgave og vi arbejder på at skaffe penge til  en trykt udgave. Hvornår den er klar afhænger af hvornår de sidste retningslinjer indenfor trankønnet beghandlinger er på plads. Vi satser på starten af de nye år, skulle den være klar. Dog bliver den ikke gratis længere, men mod et mindre beløb som online udgave og lidt mere for den trykte, fremstillingspris + 25 kr og porto.
Pengene går til Gender Pioneers arbejde. En af tingen er GP Sophie prisen og vi har andre ting i tankerne.

       En informationsbog for alle der vil vide mere.

En informationsbog for alle der vil vide mere om transkønnede, transpersoner  af Erwin Maria Jöhnk

Støtte af Grædsrodsfonden

Jeg har forsøgt at samle de vigtigste informationer på et sted, som vedrører transpersoner. I den elektroniske udgave kan man klikke sig frem til yderligere oplysninger. Mange steder er der aktive links i bogen.

Der findes mange informationer tips, råd og vejledninger på nettet. Dette kan være med til at gøre tingene mere uoverskuelige, især da meget af det er personlige beretninger. Hvad der godt for den ene, er måske ikke godt for den anden.